9.1 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneKinderen halen geld op met statiegeldflessen voor ‘Deurne in actie voor Oekraïne’

Kinderen halen geld op met statiegeldflessen voor ‘Deurne in actie voor Oekraïne’

Sem Giebelen, Robin Giebelen en Fynn van Bussel uit Deurne kwamen zaterdagmiddag naar de studio van DMG Radio om het geld dat ze hadden ingezameld met het ophalen van statiegeldflessen te doneren voor ‘Deurne in actie voor Oekraïne’.

DMG zamelt zaterdag 12 maart de hele dag in samenwerking met Giro 555 zoveel mogelijk geld in voor de mensen uit Oekraïne. Jij kunt ook een bijdrage overmaken via https://giro555.digicollect.nl/dmg-deurne.

Niet verwacht
Sem, Robin en Fynn hebben het niet in hun eentje gedaan, ook Lisa, Sofie, Nahla en Reva hielpen mee met het ophalen van de statiegeldflessen. In totaal zamelden ze 63 euro in voor ‘Deurne in actie voor Oekraïne’. “We hadden niet verwacht dat we in twee dagen zoveel geld op zouden halen”, zeggen de drie jongens zaterdagmiddag bij DMG Radio. “Wij hadden ook op tv gezien wat er in Oekraïne nu gebeurt. Dat vinden wij heel erg en daarom vonden we dat we ook iets moesten doen om te helpen.”

De inzamelingsactie van DMG op zaterdag duurt nog tot 20.00 uur. De hele dag kunnen luisteraars platen aanvragen in ruil voor hun donatie in de digitale collectebus van DMG. Ook kunnen inwoners en organisaties uit de gemeente die een eigen actie hebben opgezet, gratis publiciteit krijgen via de radiozender van DMG.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen