6.1 C
Deurne
donderdag 1 december 2022
Home- DeurneLijsttrekkers VVD en Progressief Akkoord-Groen Links/PvdA stellen zich voor bij DMG Radio

Lijsttrekkers VVD en Progressief Akkoord-Groen Links/PvdA stellen zich voor bij DMG Radio

In een serie radio-interviews laat DMG je kennismaken met alle lijsttrekkers van de zeven deelnemende partijen bij de gemeenteraadsverkiezingen in Deurne.

Zaterdagochtend 5 maart waren Tom Oomen van VVD Deurne en Jerom Coppus van Progressief Akkoord-Groen Links/PvdA te gast in het radioprogramma Deurne Draait Door om meer te vertellen over zichzelf, hun verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst van hun partij.

Tom Oomen – VVD Deurne
Bij de VVD in Deurne is de verkiezingsslogan ‘Is goed, wordt beter’ waarmee de partij doelt op dat er de afgelopen periode dingen goed zijn gegaan zoals de hervorming van de zorg in Deurne door VVD-wethouder Marnix Schlösser maar dat er ook een aantal zaken komende periode beter moeten. Oomen vindt dat ondernemers belangrijk zijn voor Deurne, niet alleen voor de ondernemers zelf maar ook voor de inwoners omdat ondernemers onder meer het voorzieningenniveau op peil houden en zorgen voor werkgelegenheid. Beluister hieronder het complete interview met Tom Oomen van VVD Deurne.

Jerom Coppus – Progressief Akkoord-Groen Links/PvdA
Coppus denkt dat de bundeling van krachten als een links front hen verder zal gaan brengen en ook Deurne verder gaat brengen. Daarbij pleiten ze voor verbinding en het opzoeken van samenwerking. De manier waarop voorstellen, plannen en projecten met een heel grote ruimtelijke impact voor omwonenden, de natuur en de biodiversiteit tot stand komen, is voor Progressief Akkoord-Groen Links/PvdA een belangrijk punt. Hierbij worden omwonenden volgens Coppus nu nog niet voldoende of in sommige gevallen zelfs helemaal niet geïnformeerd. Dat moet volgens de lijsttrekker de komende vier jaar anders en beter. Beluister hieronder het volledige interview met Jerom Coppus van Progressief Akkoord-Groen Links/PvdA.

Burgemeester
In het programma Deurne Draait Door gaat presentator Ivan van Oosterhout komende zaterdag 12 maart rond 10.30 uur in gesprek met lijsttrekker Marinus Biemans van DOE! en zal burgemeester Greet Buter om 11.35 uur bij DMG Radio toelichting geven over waar en wanneer er dit jaar kan worden gestemd en wat het belang is van het uitbrengen van je stem.

Live tv-shows
Daarnaast brengt DMG je tijdens de verkiezingsperiode ook video-interviews met alle zeven lijsttrekkers waarbij nog verder wordt ingegaan op de verschillende partijprogramma’s en de ideeën van de politici. Deze video-interviews kun je komende tijd bekijken via de nieuwswebsite van DMG. Op vrijdag 11 maart zendt DMG TV een livestream uit van het lijsttrekkersdebat en op woensdag 16 maart zie je bij DMG een livestream van de verkiezingsavond met alle tussenuitslagen, interviews met de lijsttrekkers en de einduitslag.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen