10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- HelenaveenLinda Goorts-Nooijen nieuwe beheerder Dorpscentrum De Gouden Helm in Helenaveen

Linda Goorts-Nooijen nieuwe beheerder Dorpscentrum De Gouden Helm in Helenaveen

Helenaveen heeft een nieuwe beheerder voor Dorpscentrum De Gouden Helm. De 37-jarige Linda Goorts-Nooijen uit Neerkant gaat de taak officieel vanaf 1 april op zich nemen, maar voor die tijd gaat ze alvast enkele keren meelopen om te zien hoe alles reilt en zeilt in het Helenaveense dorpscentrum.

“Toen ik de vacature voor beheerder van Dorpscentrum De Gouden Helm voorbij zag komen, werd ik meteen super enthousiast”, zegt Goorts-Nooijen.

Creativiteit
De kersverse beheerder ziet in haar nieuwe functie een mooie uitdaging waarbij ze weer meer in contact komt te staan met mensen en haar creativiteit kwijt kan door onder andere het organiseren van activiteiten. “Ook heb ik er veel zin in om weer in de horeca te gaan werken.” Na de middelbare school heeft Linda de horecaopleiding gastheer/gastvrouw afgerond en was ze een tijdje werkzaam in de horeca.

De Neerkantse woont samen met haar man Niels en heeft twee kinderen; Lars van 12 en Sem van 10 jaar. In het dagelijks leven is ze al 12,5 jaar werkzaam bij Mennen Keukens & Mereno in Liessel. Eerst lange tijd als verkoopadviseur in de showroom en tegenwoordig houdt ze zich bezig met het ontwikkelen van de nieuwe catalogus, procesondersteuning, verzekering-, energie- en veiligheidszaken.

Persoonlijk contact
“In mijn huidige functie ben ik vooral veel bezig met computerwerkzaamheden en heb ik nog maar weinig contact met klanten, dit laatste is iets wat ik toch wel ben gaan missen”, legt Linda Goorts-Nooijen uit. In haar functie als beheerder van de Gouden Helm hoopt ze dat gebrek aan persoonlijk contact aan te kunnen vullen: “Ik wil graag een stabiele factor zijn voor de verenigingen en laten zien dat ik voor ze klaar sta. Ik heb sta te popelen om te beginnen en jullie allemaal te mogen ontmoeten.”

In haar vrije tijd is Linda veel bezig in en om huis: “Op dinsdagavond speel ik graag een potje volleybal met een gezellig groepje.” Verder onderneemt ze regelmatig verschillende activiteiten met haar gezin en spreekt ze graag af met vrienden voor een gezellig (spellen)avondje.

Goorts-Nooijen maakt ook deel uit van het bestuur van de buurtvereniging en het kindervakantiewerk in Neerkant.

Foto: Linda Goorts-Nooijen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen