15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneLine-up FriDMG-live 2018 bekend

Line-up FriDMG-live 2018 bekend

Golden Monkeys, Erwin van de Weijer, Unknown Jet en Nina & Nina spelen op FriDMG-live 2018. Op vrijdag 19 oktober treedt in Metro Deurne het beste lokale muzikale talent van Deurne en omgeving op. Het evenement bestaat uit een avondvullende mix van singer-songwriters en bands.

Golden Monkeys

Deze jonge muzikale helden timmeren hard aan de weg en beklimmen dan ook steeds meer podia in Deurne en omgeving. De band speelt covers van onder meer Foo Fighters en Oasis, maar ook eigen werk. De Golden Monkeys zorgen ervoor dat je niet stil kunt blijven staan!

Erwin van de Weijer

Erwin is een jonge en getalenteerde singer-songwriter. Hij stond in 2017 nog in het voorprogramma van The Royal Music Night op een bomvolle Markt in Deurne. Erwin speelde vorig jaar ook op FriDMG-live en wist iedereen te raken met zijn eigen werk en covers. Dat doet hij dit jaar nog eens dunnetjes over!

Unknown Jet

Ken jij ze al? Met hun shows op de Walhalla Zomerfeesten en Eurosjopper Festival maakte Unknown Jet veel indruk. Misschien waren ze onbekend, maar dat zijn ze binnenkort niet meer. Met hun rock-‘n-roll- en bluesrocknummers komen ze nu ons festival platspelen!

Nina & Nina

Denk je dat je dubbel ziet? Geen paniek, hun naam is echt Nina & Nina. Zij hebben al op veel plekken de sterren van de hemel gezongen. Nina & Nina lieten in opTIMaal op DMG radio al eens horen hoe goed ze live zijn. Een optreden op FriDMG-live kon dan ook niet uitblijven!

Vijfde editie
DMG houdt dit jaar voor de vijfde keer FriDMG-live. Tijdens FriDMG-live 2018 krijgt lokaal muzikaal talent, dat eerder al eens in opTIMaal op DMG radio te gast was, de mogelijkheid om op een groot podium op te treden. De presentatie van het evenement is in handen van DMG-DJ Tim van der Weerden.

Zet jezelf hier alvast op aanwezig.

De zaal is open vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis. FriDMG-live 2018 begint om 20.30 uur en is op 19 oktober ook live te volgen via DMG radio op dmgdeurne.nl of via 106.2 FM.

Andere locatie
De eerste editie van FriDMG-live vond in 2013 in de Foyer van het Cultuurcentrum plaats. Na deze succesvolle eerste keer, verhuisde het evenement naar de grote zaal. Om het jubileum van de vijfde editie extra glans te geven, heeft de organisatie gekozen voor Metro Deurne als locatie van FriDMG-live 2018.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen