19.6 C
Deurne
zaterdag 10 juni 2023
Home- DeurneLopers City Run gaan dwars door hartje Deurne; inschrijving hardloopwedstrijd gestart

Lopers City Run gaan dwars door hartje Deurne; inschrijving hardloopwedstrijd gestart

Het centrum van Deurne is zaterdag 17 juni opnieuw het toneel voor de Deurne City Run van Lopersgroep Deurne (AV-LGD). Naast de Finstream Estafetteloop en de Run is er een avondvullend programma met muziek en entertainment door de gezamenlijke horeca van Deurne. Vanaf de terrasjes op de Markt kan het publiek de lopers voorbij zien komen en finishen.

Er wordt om 18.00 uur gestart met de presentatie van deelnemende teams van de 10 kilometer Finstream Estafetteloop, waarbij elke loper in teams van vier personen 2,5 kilometer loopt. De estafettelopers starten om 18.30 uur. Om 20.00 uur gaan vervolgens de deelnemers van de 5 en 10 kilometer City Run van start. De prijsuitreiking voor alle afstanden vindt plaats om 21.00 uur, waarna alle deelnemers en toeschouwers gezamenlijk kunnen proosten op de sportieve prestaties.

Voorinschrijven voor alle afstanden is tot en met 15 juni mogelijk via www.inschrijven.nl. Inschrijving op de wedstrijddag zelf is alleen mogelijk voor de individuele 5 en 10 kilometer City Run. Dit kan tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd. Het inschrijfbureau in het Huis van de Samenleving aan de Markt 1 is geopend vanaf 18.00 uur. Deelnamekosten zijn 10 euro per persoon voor beide afstanden van de City Run en 20 euro per team voor de Finstream Estafetteloop.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen