-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneLuisteraars DMG kiezen favoriete herfstplaten voor de Top Top 5 Herfstliedjes

Luisteraars DMG kiezen favoriete herfstplaten voor de Top Top 5 Herfstliedjes

Robbie Williams met Angels, 4 Non Blondes met What’s Up? of BLØF met Oktober? Wat zijn de beste herfstliedjes ooit gemaakt? Op die vraag kunnen luisteraars van DMG radio antwoord geven door de stemmen voor de Top Top 5 Herfstliedjes, die op zaterdag 27 november in Weekend Bras te horen is.

“Een herfstliedje is een liedje dat past bij de herfst. Muziek die je opzet als de verkleurde blaadjes van de bomen waaien en het koud en nat is buiten. Jij zit dan lekker binnen met een dekentje of en trui op de bank, met in je handen een bord erwtensoep of mok warme chocolademelk. Het liedje dat je dan zou luisteren, dat is een herfstliedje”, legt DMG-DJ Bas van der Weerden uit.

Stemmen
De afgelopen weken konden luisteraars via de DMG app en de Facebookpagina van Weekend Bras herfstliedjes aandragen. Alle ingezonden nummers zijn samengebracht tot een stemlijst. Stemmen voor de Top Top 5 Herfstliedjes kan tot 27 november 18.00 uur door aan te geven wat volgens jou de mooiste vijf herfstliedjes ooit gemaakt zijn.

Afspeellijst
De liedjes waar het meest op wordt gestemd, vormen de Top Top 5 Herfstliedjes. Van der Weerden: “Voor alle luisteraars die niet kunnen kiezen. Alle 100 liedjes zijn ook terug te vinden in een afspeellijst. Daar kun je al die herfstliedjes nog eens rustig beluisteren voordat je een keuze maakt.”

Vorig jaar Rowwen Hèze
De afgelopen twee jaar heeft de DMG-DJ de lijst met mooiste herfstliedjes ook uitgezonden in zijn radioprogramma. Het liedje November van Rowwen Hèze werd vorig jaar verkozen tot mooiste herfstliedje ooit gemaakt.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen