17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneLuisteraars DMG Radio scoren gratis ritjes in kermisattracties; ‘Telefoonlijnen stonden roodgloeiend’

Luisteraars DMG Radio scoren gratis ritjes in kermisattracties; ‘Telefoonlijnen stonden roodgloeiend’

Verschillende snelle luisteraars van DMG Radio wisten zaterdagmiddag een passe-partout te scoren waarmee ze gratis toegang krijgen tot een groot aantal attracties op de kermis in Deurne. Zoals elk jaar was de radiozender van DMG zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur omgedoopt tot Kermis Radio en als de Kermis Toeter klonk was de eerste luisteraar die belde of appte naar 0493-227227 de trotse winnaar van het passe-partout, maar ook een loempiapakket.

“De telefoonlijnen stonden roodgloeiend”, vertelt DMG-dj Sonny Noorlander. “Meteen als we de Kermis Toeter lieten horen werd er op alle lijnen gebeld en stroomde de appjes binnen.” Winnaars konden het passe-partout meteen in de radiostudio van DMG op komen halen en er vervolgens op de kermis direct gebruik van maken.

“Het was weer een heel succesvolle editie van Kermis Radio met veel luisteraars en tevreden winnaars”, zegt dj Ramon van Hoek. “We doen dit bij DMG al sinds de coronaperiode. Het is toen ontstaan omdat de kermissen niet mochten plaatsvinden en we de mensen thuis toch het kermisgevoel wilden geven. Ondertussen is het uitgegroeid tot een traditie waar ook alle kermisexploitanten en de kermisorganisatie jaarlijks eigenlijk automatisch hun medewerking aan verlenen. Daar zijn we ze heel dankbaar voor.”

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen