11.4 C
Deurne
vrijdag 31 maart 2023
Home- DeurneMan steelt 200 lollies bij stationsrestauratie Deurne

Man steelt 200 lollies bij stationsrestauratie Deurne

Een jongeman in carnavalskleding heeft zaterdagavond even voor 19.00 uur een compleet verkoopdisplay met 200 lollies gestolen uit de stationsrestauratie in Deurne.

Van de diefstal zijn video-opnamen gemaakt waarop de man in een carnavalspak met Batman-logo’s is te zien, die de carrousel met lollies meeneemt en via het perron vlucht.

‘Afblijven van andermans spullen’
“Het gaat me niet eens om het geld dat me dit kost maar gewoon om het principe dat je van andermans spullen af moet blijven”, zegt eigenaar Henk Schroijen van Daily Deurne. “Ik snap ook wel dat als je carnaval viert en je een glaasje op hebt, je wel eens gekke dingen doet maar dit gaat verder dan een kwajongensstreek.”

Batman-pak
Schroijen heeft via social media een aantal beelden gedeeld van de diefstal van de 200 lollies. Op de foto’s zijn een aantal verklede carnavalsvierende jongemannen te zien die de zaak bezoeken. Twee daarvan dragen een pak met Batman-logo’s en eentje is als haas verkleed. Een van de twee met het Batman-pak blijft nog even in de winkel rondlopen en neemt dan vlak voor hij de zaak verlaat, snel het verkoopdisplay met 200 lollies mee.

Aangifte
“Ik heb de personen onherkenbaar in beeld gebracht met de oproep om zich te melden. Mogelijk is de carnavalsvierder inmiddels nuchter en weer bij volle verstand zodat die zich meldt. Als hij dit niet doet, zal ik aangifte doen bij de politie en zal hij moeten opdraaien voor de kosten”, legt Schroijen uit.

Foto: Facebook Daily Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen