-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneDeurne Kiest – In gesprek met Anne Damen-Verstappen van DeurneNU!

Deurne Kiest – In gesprek met Anne Damen-Verstappen van DeurneNU!

Bij de gemeenteraadsverkiezingen die dit jaar plaatsvinden op 16 maart, gaat DMG je via radio, tv en de nieuwswebsite helpen bij het stemmen met informatie over alle zeven deelnemende partijen en hun lijsttrekkers.

In een serie video-interviews met alle zeven lijsttrekkers kun je zien welke standpunten de verschillende partijen hebben over de zaken die jij belangrijk vindt en wat de ideeën zijn van de zeven lijsttrekkers voor de toekomst van Deurne? Vandaag gaat DMG-reporter Bas van der Weerden in gesprek met Anne Damen-Verstappen, lijsttrekker van DeurneNU!

Deurne Draait Door
Op DMG Radio hoor je elke zaterdagochtend ook interviews met de verschillende lijsttrekkers. In het radioprogramma Deurne Draait Door ging presentator Ivan van Oosterhout eerder al in gesprek Edmond van Oijenvan 50Plus, Anne Damen-Verstappen van DeurneNU!, Frank van Tilburg van Transparant Deurne en Benny Munsters van het CDA.

Komende zaterdag zullen Tom Oomen van de VVD en Jerom Coppus van Progressief Akkoord/GroenLinks/PvdA te gast zijn en zaterdag 12 maart wordt lijsttrekker Marinus Biemans van DOE! geïnterviewd.

Lijsttrekkersdebat
In samenwerking met gemeente Deurne en Cultuurcentrum Deurne brengt DMG op vrijdag 11 maart een live tv-show waarin de lijsttrekkers in debat gaan met elkaar onder leiding van presentator Roderik van Grieken. In de anderhalf uur durende livestream kunnen de politici hun verkiezingsprogramma presenteren en gaan ze naderhand in debat over een aantal verschillende actuele thema’s. De uitzending zal te zien zijn via het YouTube-kanaal van DMG.

Verkiezingsavond
Tijdens de verkiezingsavond op woensdag 16 maart verzorgt DMG vanuit het Cultuurcentrum in Deurne een live tv-show met alle tussen-uitslagen, interviews met de lijsttrekkers en de einduitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. Presentatoren Willem Wijnen en Ivan van Oosterhout houden je de hele avond op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en uitslagen van de verschillende stembureaus. Ook deze livestream zal te zien via het YouTube-kanaal van DMG.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen