11.1 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- DeurneMario de Vries nieuwe prins van CS De Klotbultjes in Griendtsveen

Mario de Vries nieuwe prins van CS De Klotbultjes in Griendtsveen

De nieuwe prins van de Klotbultjes in Griendtsveen werd voorafgaand aan de onthulling bij het prinsenraden omschreven als iemand die beschikt over stalen zenuwen en iemand die heel eenkennig is. Het bleek het te gaan om de in Griendtsveen geboren en getogen Mario de Vries die deze carnaval de scepter zwaait bij CS De Klotbultjes.

Zondagmiddag werd in gemeenschapshuis De Zaal in Griendtsveen rond 17.00 uur de 58-jarige Mario de Vries gepresenteerd als prins Mario I. Samen met zijn adjudanten Twan van den Beuken en Rudy Willems heeft hij als motto: ‘Met Prins Mario en zijn adjudanten Twan en Rudy wordt het een feest; zorg dat je erbij bent geweest.’

In het dagelijks leven is Mario samen met zus Janny eigenaar van productiebedrijf J@M. Hij is getrouwd met Chantal en vader van dochters Anne, Marieke, Susan en Marloes. De Vries staat bekend om zijn betrokkenheid bij het verenigingsleven in Griendtsveen. Hiervoor heeft hij tijdens de carnaval van 2017 de onderscheiding ‘Knapzak van het jaar’ gekregen. Daarnaast is hij al jaren bestuurslid van CS De Klotbultjes.

Foto: CS De Klotbultjes

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen