18.8 C
Deurne
vrijdag 19 augustus 2022
Home- DeurneMarkt getransformeerd tot openlucht concertzaal voor eindspektakel Deurne 1300

Markt getransformeerd tot openlucht concertzaal voor eindspektakel Deurne 1300

Op de Markt in Deurne wordt zaterdagmiddag nog druk gewerkt om de laatste dingen klaar te zetten voor Deurne in Concert dat vanaf 20.00 uur het muzikaal eindspektakel vormt van Deurne 1300.

Hierbij zullen landelijk bekende solisten als Esther Pierweijer en Oleg Lysensko te horen zijn. Daarnaast treden ook lokale talenten als Annelie Brinkhof en Joost Manders op. De allerlaatste kaarten zijn nog verkrijgbaar via de website van het Cultuurcentrum in Deurne.

Tapijt van Deurne
De bouwhekken die vanwege de verbouwing voor het gemeentehuis staan, zijn vrijdag al slim omgetoverd tot een passende achtergrond met een grote afbeelding van het Tapijt van Deurne en er is een groot podium geplaatst midden op de Markt. Daarnaast komen er ruim 300 stoelen met tafeltjes op het plein te staan waar bezoekers vanavond kunnen genieten van Deurne in Concert.

Het Dorp
De Koninklijke Harmonie Deurne (KHD) heeft aan de hand van diverse thema’s die betrekking hebben op 1300 jaar Deurne een muzikaal programma samengesteld waarbij bekende lokale personen, bedrijven, gebouwen en gebeurtenissen de revue passeren. De herkenbare klassieke muziek die gespeeld wordt, sluit aan op deze thema’s waarbij ook Het Dorp van Wim Sonneveld zeker niet zal ontbreken.

Foto: Koninklijke Harmonie Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen