26.1 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- Deurne'Pastoor Paultje’ op DMG Radio ontmaskerd door de echte pastoor Paul Janssen

‘Pastoor Paultje’ op DMG Radio ontmaskerd door de echte pastoor Paul Janssen

Pastoor Paul Janssen die nu nog werkzaam is bij de Parochie Heilige Willibrord in Deurne verhuist binnenkort naar Den Bosch-Rosmalen. Zaterdagmiddag was hij te horen op DMG Radio in een interview waarin ook burgemeester Greet Buter een afscheidsboodschap had voor de pastoor. Maar er belde ook nog iemand anders die beweerde dat juist hij de pastoor was.

Al twee jaar lang is elk weekend een pastoor te horen in het programma Ramon On Air op DMG Radio maar welke van de twee is nou de echte Paul Janssen? Zaterdagmiddag maakte de echte pastoor en ‘pastoor Paultje’ kennis met elkaar.

Bijzondere wending
Terwijl de DMG-dj bezig was met een interview met pastoor Paul Janssen belde zoals elke zaterdagmiddag de andere pastoor en kreeg het gesprek een bijzondere wending. De pastoor die elke week op de radio met een galmend stemgeluid de meest rare toeren uithaalde, werd ineens geconfronteerd met de echte pastoor van Deurne. “Nee ik ben de pastoor van Deurne, tenminste nog eventjes”, liet pastoor Paul Janssen weten aan de nep-pastoor.

Ander typetje
Het vertrek van Janssen betekent voor radiomaker Ramon van Hoek van DMG wel dat hij op zoek moet naar een ander typetje voor in zijn radioshow: “We kunnen natuurlijk niet door blijven gaan nu Paul naar Den Bosch vertrekt maar misschien dat we ‘pastoor Paultje’ nog wel zo nu en dan eens bellen om te horen hoe het hem daar vergaat.”

‘Gezegende middag’
Het komisch typetje dat wekelijks op de radio te horen was, sloot steevast af met de woorden: “ik wens u een gezegende zaterdag.” Deze middag sprak Paul Janssen eens een keer echt zelf die woorden uit. Beluister hieronder het fragment van de echte pastoor Paul Janssen in gesprek met ‘pastoor Paultje’.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen