7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneMarkt vol klassiekers voor traditionele paasrit Deurnese Oldtimer Club

Markt vol klassiekers voor traditionele paasrit Deurnese Oldtimer Club

Tientallen mensen stonden zondagochtend langs de straten naar de Markt in Deurne klaar om de vele oldtimers voorbij te zien rijden. De eigenaren van de klassieke auto’s verzamelden zich op de Markt voor de traditionele paasrit van de Deurnese Oldtimer Club.

Oude VW-busjes en Kevers, schattige Fiatjes 500, maar ook Alfa Romeo’s, Volvo’s, Mercedessen, Porsche’s en Amerikaanse oldtimers stonden te blinken in het centrum van Deurne. Er waren bij deze editie zoveel klassiekers aanwezig dat er niet voldoende plaats was op de Markt om alle auto’s te parkeren. Een aantal moest uitwijken naar de parkeerplaats tussen de Molenstraat en Kerkstraat.

Rond 12.00 uur vertrokken de klassieke auto’s voor een route van ongeveer 110 kilometer. Tijdens de rit konden de deelnemers ook dit jaar weer meedoen met een prijsvraag. Rond 17.00 uur keerde de oldtimers weer terug in Deurne en vond de prijsuitreiking plaats in Gastrobar Jut & Jul. De eerstvolgende rit van de Deurnese Oldtimer Club wordt gereden op tweede pinksterdag, maandag 29 mei.

Foto’s: Walter van Bussel/Pieter-Jan Kievits

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen