22.9 C
Deurne
zondag 21 juli 2024
Home- DeurneOndernemerscafé in teken Tour de Horizon

Ondernemerscafé in teken Tour de Horizon

Dinsdag 15 januari laten burgemeester Hilko Mak en directielid Rabobank Rudi van Hoof hun licht schijnen over 2019 en blikken terug op het afgelopen jaar. Aanvang 21.00 uur, eindtijd 22.00 uur, locatie De Brouwer aan de Markt in Deurne.

Presentatoren Jan van den Heuvel en Niels Crooimans zijn de gastheren deze avond. Dennis van der Meijden verzorgt het nieuws en Frans Franssen tekent voor het praatje aan de bar. Het is de 165ste aflevering van het Ondernemerscafé.

Ondernemerscafé Deurne (in de regel) iedere derde dinsdag van de maand in de periode september-juni. Inloop 20.30 uur, aanvang stipt om 21.00 uur eindtijd 22.00 uur, gratis entree. De avond in café De Brouwer aan de Markt in Deurne heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne – van grote bedrijven tot de detailhandel – bezighoudt. Het verslag van de avonden is al de dag erna te lezen op de site van het ondernemerscafé: www.ondernemerscafedeurne.nl Daarop is ook meer en uitgebreide informatie over het ondernemerscafé te vinden.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen