11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneMeekijken met de kunstenaars tijdens kick-off tentoonstelling Natuurlijk Deurne bij Green Valley...

Meekijken met de kunstenaars tijdens kick-off tentoonstelling Natuurlijk Deurne bij Green Valley Estate

De tentoonstelling Natuurlijk Deurne is al een weekje te bezichtigen bij Green Valley Estate maar werd zondag officieel geopend met een kick-off van de expositie. Van 11.00 tot 17.00 uur werden er verschillende demonstraties gegeven en waren zowel binnen als buiten kunstwerken te zien die zijn geïnspireerd door de natuur.

Zondag konden de bezoekers van Natuurlijk Deurne onder meer kennismaken met het keramisch bakproces en het raku stoken. Ook kon je leren live schilderen en was er een korte workshop anatomisch schetsen van paarden.

Nog tot en met 30 april zijn er bij de tentoonstelling werken te zien van Theo van Dam, Bart Ensing, Emelie Jegerings, Wim Körnhof, Petra Verhees, Catharina Driessen en van ArtOro onder leiding van Ans Kanters. Elke dinsdag tot en met zondag tussen 10.00 en 17.00 uur zijn de kunstwerken te bezichtigen bij Green Valley Estate aan de Bruggensweg 11a in Deurne. De entree is gratis.

Bekijk hieronder de fotoreportage die DMG-fotograaf Harold van der Burgt zondag maakte tijdens de officiële kick-off van Natuurlijk Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen