17.6 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- DeurneMiddag vol jazzmuziek met regionale band Seven Fourties Swing

Middag vol jazzmuziek met regionale band Seven Fourties Swing

Je waant je zondagmiddag 8 mei bij Café In Den Sleutel in Deurne weer even terug in de hoogtijdagen van de jazz in de jaren ’30 en ’40 met een optreden van de regionale band ‘Seven Fourties Swing’. De groep bestaat uit zeven muzikanten geboren in de veertiger jaren van de vorige eeuw en speelt oude stijl jazz.

De band werd opgericht in 1993 en was de eerste jaren het huisorkest van Golfclub ‘de Gulbergen’ in Nuenen. In de loop van de tijd is de band uitgegroeid tot een volledig jazzorkest met een afwisselend repertoire van dixieland, swing en blues.

De blazersgroep bestaat uit Frits de Jong op trompet en zang, Henk Schriks op klarinet en Hans Jansen op trombone. Nella Hendriks speelt piano staat en de ritmesectie van ‘Seven Fourties Swing’ bestaat uit Herman Hendriks op gitaar en banjo, geflankeerd door Peter de Vries op basgitaar en op slagwerk Gerard Lamers.

Het optreden vindt plaats op zondag 8 mei van 15.00 tot 18.00 uur bij Café In Den Sleutel aan de Stationsstraat 8 in Deurne en de entree is gratis.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen