17.6 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- Deurne DMG-dj’s laten auto van Carlo Jansen weer blinken bij Carwash Drive...

[VIDEO] DMG-dj’s laten auto van Carlo Jansen weer blinken bij Carwash Drive In Deurne

Elke maand zetten de dj’s van het DMG-radioprogramma MiddagMaatjes een auto van een luisteraar in het sop en laten deze weer blinken. Zaterdagmiddag 30 april werd de auto van winnaar Carlo Jansen uit Mierlo onder handen genomen. Tot grote vreugde van dj’s Robin Senders en Jorg Marinus was het deze keer een echte degelijke Duitse auto; een BMW 118i M-Sport.

Elke week kunnen luisteraars van DMG Radio kans maken op een gratis wasbeurt bij Carwash Drive In Deurne en de dj’s doen het handmatige voorwerk. Winnaar van deze maand Carlo was zeer tevreden over de poetstalenten van de DMG-dj’s: “Het is een heel verschil. Ziet er netjes uit. Dankjewel DMG Radio.”

Tekst gaat verder onder de video

Wil je ook een gratis wasbeurt winnen van Carwash Drive In Deurne voor jouw auto? Luister dan elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur naar het programma MiddagMaatjes en als je het Carwash-Alarm hoort, bel als eerste met 0493-745020 of stuur als eerste een WhatsApp naar 06-1 66 55 77 3. Onder de vier wekelijkse winnaars, wordt elke laatste zaterdag van de maand de gratis wasbeurt verloot.

DMG Radio is te beluisteren op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen