12.5 C
Deurne
dinsdag 24 mei 2022
Home- DeurneMilieuovertredingen in Deurne en lachgasflessen aangetroffen in Helmond bij controle PIT-Team

Milieuovertredingen in Deurne en lachgasflessen aangetroffen in Helmond bij controle PIT-Team

Bij een controle van het Peelland Interventie Team (PIT) zijn woensdag 15 december op een perceel in Deurne verschillende milieuovertredingen geconstateerd. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de overtredingen.

Aanleiding voor de controle in Deurne waren verschillende meldingen uit de omgeving. In Helmond werden bij de actie van het PIT-Team in een aantal woningen lachgasflessen aangetroffen.

Onder regie van het Peelland Interventie Team zijn er regelmatig controles bij panden en locaties in de regio waarvan sterk het vermoeden bestaat dat er sprake is van misstanden of niet voldoen aan wet- en regelgeving. Het team kijkt naar brandveiligheid, boekhouding, illegale bewoning, vergunningen, inschrijving Basisregistratie Personen (BRP), mensenhandel, prostitutie, drugs, sociale zekerheidsfraude en andere overtredingen. Het PIT werkt hierbij nauw samen met zorg- en welzijnsinstanties.

Zelf een melding doen bij het Peelland Interventie Team (PIT) kan anoniem via 0492-587903 of per e-mail info@pitteam.nl. Tips worden vertrouwelijk behandeld.

Foto: Archief Peelland Interventie Team

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen