28.7 C
Deurne
dinsdag 25 juni 2024
Home- DeurneMillers Inc sluit af met een knal

Millers Inc sluit af met een knal

Gisteravond bracht Millers Inc het laatste concert. Voor een laatste keer was de coverband uit Deurne en omstreken te bewonderen bij Zaal Thijssen. Na 12 jaar stopt ‘de gezelligste band van Zuid-Oost Brabant’. Voor een uitverkochte zaal maakte de bandleden van Millers Inc er een groot feest van.

Met ruim 700 man binnen was Zaal Thijssen goed gevuld. Vanaf het eerste nummer was het publiek overgehaald en zong vol overgave elk nummer mee. De zeven koppige band nam het publiek mee door een reis met hun favoriete covers. Voor een laatste keer speelde de band bestaande uit Bart van Lierop, Marloes Kooter, Paul Koolen, Marco Swiggers, Edwin Kuijpers, Patrick Bijsterveld en Andert Hoeijmakers onder de naam Millers Inc.

Limousine
De muzikanten arriveerden in stijl. Met een limousine kwam de band aan in Vlierden. Gekleed als echte popsterren werden zij onder het toeziend oog van de security over de rode loper begeleid. De hele reis van de Deurnese markt naar Zaal Thijssen is te zien via deze link. Bij aankomst stond het publiek al te juichen en te applaudisseren. De stemming zat er al vanaf het begin goed in. De band maakte zich paraat om het podium te betreden en hun laatste concert af te trappen.

Laatste keer
Met nummers als Leef-André Hazes Jr en Crazy in Love – Beyoncé bood de coverband het publiek wat ze wilden. De bandleden genoten overduidelijk van hun laatste keer op de bühne als Millers Inc. Na 12 jaar komt er een einde aan de band. Op zaterdag 12 mei dit jaar, maakte zanger van de band, Bart van Lierop, dit al bekend bij MiddagMaatjes op DMG Radio. De reden hiervoor was simpel: ”Twee van ons hebben aangegeven te willen stoppen. Toen is na wijs beraad besloten om niet te gaan voor vacatures, maar om er een punt achter te zetten” aldus van Lierop. Het hele interview is te beluisteren via deze link.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen