9.2 C
Deurne
dinsdag 20 februari 2024
Home- DeurneMinst mooie plek van Deurne krijgt facelift met komst van 37 appartementen

Minst mooie plek van Deurne krijgt facelift met komst van 37 appartementen

Het terrein aan de Lagekerk dat in een enquête van de gemeente onlangs nog door de inwoners van Deurne als minst mooie plek werd verkozen, gaat er komende tijd een stuk opgeruimder uitzien met de komst van 37 nieuwe appartementen. Onder de naam De Vijfsprong worden er 16 huurappartementen en 21 koopappartementen gebouwd die in 2023 gereed moeten zijn.

De nieuwe woningen krijgen een inpandige bergruimte en een eigen parkeerplaats, waarvan 20 in de parkeerkelder en 25 op het bijbehorende parkeerterrein. Voor een groot aantal appartementen is er een eigen berging, voor de overige appartementen komt er een gemeenschappelijke bergruimte.

De appartementen op de begane grond hebben elk een toegang aan de achterzijde en een eigen terrastuin. De huurappartementen krijgen een huurprijs van 752,33 euro per maand en zijn vanaf halverwege 2023 beschikbaar. De koopappartementen hebben een gemiddelde koopprijs van 200.000 euro vrij op naam, deze komen binnenkort in de verkoop. De appartementen hebben een oppervlakte van 47 tot 80 m². De twee studio’s hebben beiden een oppervlakte van 35 m². Meer info over dit nieuwbouwproject vind je op https://devijfsprong.nieuwbouwaanbod.com/

Foto: Facebook Marinus Biemans

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen