-1.2 C
Deurne
vrijdag 9 december 2022
Home- DeurneMis niets van de gemeenteraadsverkiezingen met DMG; woensdagavond live tv-show vanuit Cultuurcentrum

Mis niets van de gemeenteraadsverkiezingen met DMG; woensdagavond live tv-show vanuit Cultuurcentrum

De gemeenteraadsverkiezingen beleven woensdagavond hun hoogtepunt met de verkiezingsavond. Hierbij wordt bekend gemaakt welke partij de meeste stemmen heeft weten te behalen en hoe de zetelverdeling uit zal pakken in de gemeente Deurne.

Via DMG TV word je de hele avond op de hoogte gehouden van de uitslagen van de verschillende stembureaus, krijg je interviews met de lijsttrekkers en de einduitslag van de verkiezingen in de gemeente.

Burgemeester
Woensdagavond komen vanaf 20.00 uur alle partijen met hun lijsttrekkers en achterban naar het Cultuurcentrum in Deurne waar in de bibliotheek en foyer de verkiezingsavond zal plaatsvinden. Ook burgemeester Greet Buter zal aanwezig zijn om de bijeenkomst te openen en om aan het einde van de avond de voorlopige einduitslag bekend te maken.

Livemuziek
De verkiezingsavond wordt live uitgezonden door DMG TV vanaf 20.00 uur. Presentatoren Willem Wijnen en Ivan van Oosterhout houden je op de hoogte van de tussenuitslagen van de verschillende stembureaus in de gemeente en gaan in gesprek met de lijsttrekkers over hun verwachtingen. Daarnaast is er livemuziek van singer-songwriter Angie Flare.

De live tv-show van de verkiezingsavond kun je woensdag vanaf 20.00 uur bekijken via het YouTube-kanaal van DMG of via de player hieronder.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen