5.5 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneRockheld Bert Heerink bij DMG Radio over ‘Heroes of Rock’ in Ommel

Rockheld Bert Heerink bij DMG Radio over ‘Heroes of Rock’ in Ommel

In het radioprogramma Time to Rock van DMG Radio vertelt Bert Heerink woensdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur meer over het optreden dat hij zondag geeft in ‘Ons Witte Kerkje’ in Ommel. Heerink (ex-Vandenberg, Kayak, Royal Flush en Jan Akkerman) speelt daar met Andre Becker (Pink Floyd Project en ex-Falco) en samen geven ze een intiem akoestisch optreden op de speciale locatie.

DMG-presentator Bas Aldenzee gaat woensdagavond in gesprek met Bert Heerink over de serie huiskamerconcerten die het tweetal geeft onder de naam ‘Heroes of Rock’. Hierbij spelen ze unieke eigen versies van bekende rock-nummers als Eye of the Tiger, Ruthless Queen, What do I do with my heart, Comfortably Numb en Burning Heart van de oude band van Bert Heerink.

Klein maar krachtig
Het idee voor de akoestische optredens van de twee rockhelden ontstond uit hun gedeelde liefde voor de rockmuziek. De twee kennen elkaar ook van hun samenwerking in het Pink Floyd Project. Zeker toen bleek dat hun eigen ‘Heroes of Rock’ verrassend vaak dezelfde bleken te zijn, gingen Heerink en Becker van start om samen optredens te verzorgen. Ze creëerden een repertoire van nummers die klein maar krachtig worden uitgevoerd.

Twee concerten
In Ommel geven ze zondag 20 maart twee concerten die starten om 15.00 uur en 19.00 uur. Bij elk concert spelen muzikanten Heerink en Becker twee sets van ongeveer 55 minuten met muziek vol nostalgie en herkenning. Bij elk optreden kunnen maximaal 50 personen aanwezig zijn. Wil je één van de twee concerten bijwonen? Stuur daarvoor een email naar info@onswittekerkje.nl. Meer informatie vind je op www.onswittekerkje.nl.

Het interview met Bert Heerink kun je woensdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur beluisteren in het programma Time to Rock op DMG Radio. In de regio Deurne is DMG te ontvangen op 106.2 FM en online kun je luisteren via dmgdeurne.nl en met de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen