20.6 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneMooie prestaties turnsters KDO Deurne waaronder goud voor Djuna Verheijen op de...

Mooie prestaties turnsters KDO Deurne waaronder goud voor Djuna Verheijen op de brug

De turnsters van KDO Deurne hebben afgelopen weekend mooie prestaties neergezet bij de individuele regiofinales en toestelfinales in Cuijk. Er werd gestreden op verschillende niveaus, waarbij Djuna Verheijen op de brug goud behaalde en Jippe Luttikhold brons bij de Middenbouw Niveau 6.

“Goed gedaan allemaal. Jullie mogen trots zijn op jezelf”, meldt de club na afloop. Bij de regiofinale werden bij Jeugd Supplement G, Milou de Keizer vijftiende, Brenda Kuijten achttiende en Evi Kuijten ook achttiende. Bij de Middenbouw Niveau 5 2012 wist Djuna Verheijen de vierde plek te veroveren, Naomi Thijssens werd vijfde en Sam Coopmans elfde. Bij Jeugd Supplement F werd Tessa Hebben zeventiende.

Bij de Middenbouw Niveau 5 2011 belandde Janthe van den Broek op de achttiende plaats en Eefje Donkers op de twintigste plek. In de Middenbouw Niveau 6 was er brons voor Jippe Luttikhold en behaalde Juul Heinemans een mooie vijfde plek. Femm Ouwerkerk werd elfde, Kady Damen negentiende en Kaylee Kuijten zevenentwintigste.

Tijdens de toestelfinales werd er door vele turnsters op meerdere toestellen geturnd en was er nog het goud voor Djuna Verheijen op brug.

Foto’s: KDO Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen