13.5 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- NeerkantMoost Wanted in Neerkant groeit uit tot festival met twee avonden livemuziek...

Moost Wanted in Neerkant groeit uit tot festival met twee avonden livemuziek en dj’s

Al sinds 2013 is het evenement Moost Wanted in Gemeenschapshuis De Moost in Neerkant een begrip in de regio en dit jaar wordt het uitgebreid van één naar twee avonden. Na een aantal jaren van afwezigheid door de coronapandemie is het festival terug met dit keer niet alleen bekende dj’s maar ook een avond met livemuziek van verschillende artiesten.

Op vrijdag 10 maart treden tussen 20.00 en 01.00 uur de coverband ABBA Experience en Disco Snolly op. Onder het motto ‘Disco Snolly presents Ronna Summer’, draait hij de beste dansmuziek uit het discotijdperk. De dag er op staan op zaterdag 11 maart van 20.30 tot 02.00 uur verschillende bekende dj’s uit de regio maar ook nationale en internationale dj’s op het podium.

Neerkantse talenten
De twee jonge Neerkantse talenten van Double House trappen de zaterdagavond af waarna Mauro Fuerte het stokje overneemt. Hij is in de regio bekend geworden als resident-dj van onder andere Palladio in Helden, Bermuda in Eindhoven en The Energy in Budel. Daarnaast trad hij op bij verschillende evenementen en festivals.

Dr. Rude
De Claploopers brengen de bezoekers verder in de feestsfeer met hun bijzondere muzikale creaties waarbij ze hun feestervaring en klaploper-gedrag als inspiratiebron gebruiken. Daarna treedt Hak op de Tak op die bekend is van onder meer de hits Vamos A La Playa, Naar de Klote, Kroegtijger en Flaneren. Als klapstuk van de avond zal Dr. Rude het podium betreden. De dj stond eerder op grote festivals zoals Reverze, Defqon 1, EDC Las Vegas en X-Qlusive Holland.

Op vrijdagavond geldt een minimumleeftijd van 18 jaar, op zaterdagavond een minimumleeftijd van 16 jaar. Moost Wanted vindt plaats in gemeenschapshuis De Moost aan de Moostenstraat 3 in Neerkant. Meer informatie en tickets vind je op www.moostwanted.net.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen