14.3 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- DeurneMusicalleerlingen Mylagro sluiten tijdperk af bij Zalen van Bussel met uitverkochte muzikale...

Musicalleerlingen Mylagro sluiten tijdperk af bij Zalen van Bussel met uitverkochte muzikale dinnershows

Ruim 40 musicalleerlingen van Mylagro hebben onder leiding van Noëlle van Bussel afgelopen twee weekenden opgetreden tijdens drie uitverkochte dinnershows bij Zalen van Bussel in Deurne.

Tijdens de opvoeringen vol muziek, zang en dans konden de bezoekers ondertussen genieten van een uitgebreid diner. De shows werden vol lof ontvangen tot grote tevredenheid van de musicalsterren maar toch werden er ook verschillende traantjes weggepinkt.

Einde van een tijdperk
Met de muzikale dinnershows komt namelijk een einde aan een tijdperk waarin de leerlingen van Mylagro hun musicallessen volgden bij Zalen van Bussel. De ouders van Noëlle van Bussel stoppen na 46 jaar met hun zaak in de St. Jozefparochie en op de plek waar de musicalleerlingen bijna acht jaar les kregen, komen in de toekomst huizen en appartementen te staan. “Helaas dus echt de allerlaatste show die Mylagro bij Zalen van Bussel heeft kunnen presenteren, maar Mylagro gaat vol enthousiasme door op een nieuwe locatie”, zegt Noëlle van Bussel.

Mamma Mia
In de shows die door de leerlingen werden uitgevoerd, kwamen gedeeltes voorbij uit verschillende musicals zoals On your feet, The sound of music, The Greatest Showman en Mamma Mia. Tussen de showblokken door werden de gasten door Zalen van Bussel voorzien van een viergangendiner. Noëlle van Mylagro kijkt tevreden terug op de twee weekenden: “De dinnershows waren drie prachtige avonden om voor de musicalgroepen het tijdperk bij Zalen van Bussel af te sluiten.”

Mylagro is een organisatie die onder meer danslessen, workouts, musicallessen en zangcoaching aanbiedt in Horst en Deurne. Noëlle van Bussel doet dit samen met een team van zes dans- en sportdocentes.

Foto’s: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen