5.4 C
Deurne
vrijdag 23 februari 2024
Home- DeurneMusicalster Marjolein Teepen zoekt talent

Musicalster Marjolein Teepen zoekt talent

Marjolein Teepen, onder andere bekend van de musical The Adams Family, start samen met partners in de peelregio een opmerkelijk project. Ze geeft talenten de kans om een eigen belevingstheatervoorstelling te ontwikkelen. Ze zal hier vanmiddag meer over vertellen in een gesprek met onze Radio-DJ Ramon van Hoek in Ramon on Air. 

Om talenten zich anders te laten ontwikkelen dan op theaterscholen, start zij de Theater Centrale: een plek waar talenten elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar aan de slag kunnen.

Door talenten
De voorstelling ‘Lifvik’, geschreven door Marjolein Teepen, komt op de volgende manier tot stand: Talenten mogen hun eigen creativiteit gebruiken. Dit wordt begeleid door professionals. Ze zoekt talenten op elk gebied van theater. Acteurs, zangers, dansers, acrobaten maar ook mensen achter de schermen zoals grimeurs, decor- en kostuum ontwerpers, video-animatie en technici. Het is een project door talenten ontwikkeld met hulp van professionals. Met deze mensen werken ze naar een optreden in september 2019 in Natuurpoort de Peel in Deurne.

Kennisdeling
Teepen kijkt erg uit naar dit project: ”Super leuk dat ik dit nu kan doen. Na 20 jaar ervaring in de verschillende theaterdisciplines is het nu tijd om mijn kennis te delen. Mijn meest recente project, The Adams Family, was een prachtige tijd en dat is nu afgelopen waardoor ik me in kan zetten voor dit project. De kans om bij gepassioneerde mensen hun talenten te laten opbloeien is echt geweldig. Mede op initiatief van Stichting Theater in Leven en gesteund door de Gemeente Deurne wordt dit nu mogelijk.” Teepen is erg trots op haar samenwerking met deze partners.”Het samenwerken met verschillende partners uit Deurne en omstreken zoals Leef Deurne en Peelpioniers is als een droom die uitkomt. We hopen veel talenten te bereiken. Dus, ben je veertien jaar of ouder en lijkt het je leuk mee te doen, dan ben ik op zoek naar jou!”

Tot 10 mei is het mogelijk om je in te schrijven, individueel of in groepsverband. Aanmelden kan via deze link of door een mail te sturen naar info@theatercentrale.com. Eind mei zullen de audities volgen. Per 1 september gaat het volledige team in alle disciplines van start om in het derde weekend van september de show op te voeren. Eind juli zal naar verwachting een kick-off gehouden worden voor alle geïnteresseerden.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen