11.7 C
Deurne
dinsdag 24 mei 2022
Home- DeurneMuziek uit discotheken van vroeger tijdens oud en nieuw 11 uur lang...

Muziek uit discotheken van vroeger tijdens oud en nieuw 11 uur lang op DMG Radio

Met oud op nieuw wordt DMG Radio omgedoopt tot een discotheek met de muziek die vroeger ook werd gedraaid in lokale uitgaansgelegenheden als de Kwien, Apollo, Freebird, Axis, Time Out en Drie Fonteinen. De marathonuitzending van DMG Club Klassiekers begint vrijdag 31 december om 19.00 uur en gaat de hele nacht door tot zaterdagochtend 6.00 uur.

Tijdens de uren worden alle platen aan elkaar gemixt door DMG-dj’s Ramon van Hoek, Ivo Boudewijns en Ivan van Oosterhout. “Perfect om tijdens oud en nieuw een feestje mee te vieren thuis in de huiskamer of waar je dan ook bent”, vertelt Van Hoek. “Het zijn de liedjes waar je vroeger op danste in de jaren ’80 en ’90 zoals Push it van Salt ’n Pepa, Robin S met Show me love of Technotronic en Pump up the jam. We mixen niet alleen dance-nummers aan elkaar maar ook pop en r&b. Als het maar swingt.”

Elke zaterdagavond
Op DMG Radio wordt elke zaterdag van 20.00 tot 24.00 uur ook een aflevering van Club Klassiekers uitgezonden waarbij alle muziek aan elkaar wordt gemixt. Van Hoek van DMG legt uit: “We zijn hier een jaar of vijf geleden mee gestart en het bleek al snel een schot in de roos. Iedereen die vroeger op stap ging in de regio kent deze muziek nog en deze nummers zorgen er voor dat je je weer helemaal in die tijd waant. Daarom doen we dit met oud op nieuw ook in een marathon-vorm met elf uur lang alle gave Club Klassiekers van toen in de Classic Mix.”

In de regio Deurne kun je naar DMG Radio luisteren op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen