23.9 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- DeurneMysterieus nieuw evenement in aantocht op de Deurnese Markt

Mysterieus nieuw evenement in aantocht op de Deurnese Markt

Er is nog niet veel over bekend, maar dat het iets bijzonders wordt, is zeker. Op zaterdagavond 11 november speelt het Peelsprookje zich af op de Markt in Deurne. Verteller Marcel Stevens brengt een ‘gruwelijk mooi’ verhaal over bekende en minder bekende Deurnenaren.

Wie het filmpje bekijkt, wordt meteen meegetrokken in een sinistere sfeer. Er klinkt wolvengehuil op de achtergrond. Een woest uitziende Stevens kondigt het nieuwe evenement aan als ‘een absurd verhaal waar de wolven geen brood van lusten’.

De hoofdrolspelers zijn nog niet bekend, maar komen in ieder geval uit Deurne. Komende weken worden zij één voor één onthuld. Het Peelsprookje wordt mogelijk gemaakt door De Potdeksel, Jut & Jul Gastrobar, Senza Pari, De Brouwer en Beekman & Beekman. De bedenkers zijn Martin Damen, Guus de Wit en Marloes Goossens.

Het buitentheater begint om 20.30 uur en is gratis toegankelijk. Volgens de makers belooft het een onvergetelijke avond te worden. Verteller Stevens daagt iedereen uit: “Ben erbij op 11 november of durfde nie…?”

Tip van de redactie: klik het filmpje nog niet weg als op het einde het logo verschijnt.

Foto: Gezamenlijke Horeca Markt Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen