7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneNaast Tim Akkerman en Jennie Lena veel lokaal talent bij Royal Music...

Naast Tim Akkerman en Jennie Lena veel lokaal talent bij Royal Music Night in Deurne

Bij de komende editie van de Royal Music Night op woensdag 26 april in Deurne staat naast Tim Akkerman en Jennie Lena veel lokaal talent op het podium zoals de Deurnese Bart van Lierop van de voormalige coverband Millers Inc. en singer-songwriter Inge van Asseldonk uit Gemert die onder de naam Angie Flare bekendheid heeft gekregen in de regio.

Daarnaast zullen op de Markt Stanny Jansen van The Dutch Everly’s Tribute Band en zangeres Angela de Wit optreden. Alle artiesten brengen hun live-performance samen met de Koninklijke Harmonie Deurne, een speciaal samengesteld combo en de Vocalettes. De muzikale leiding is in handen van dirigent Martien Maas. Tijdens de Royal Music Night zorgen de dansers van B-Trained uit Deurne voor een spectaculaire dansshow.

Di-rect
Hoofdartiesten zijn dit jaar Tim Akkerman en Jenie Lena. Akkerman werd bekend als leadzanger en gitarist van de Haagse band Di-rect. Sinds maart 2009 treedt hij op als soloartiest. Jennie Lena is onder meer bekend van The Voice of Holland. Haar auditie voor het tv-programma werd lovend ontvangen en trok zelfs internationale aandacht van de bekende blogger Perez Hilton: “Het was niet alleen de beste auditie voor The voice of Holland, het was één van de beste audities die ik ooit heb gezien voor een zangcompetitie.”

Deurne 1300
De laatste keer dat de Royal Music Night in volledige uitvoering plaatsvond, was in 2019 toen Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts als hoofdartiesten optraden. Daarna kon het evenement een aantal keren niet doorgaan vanwege de coronapandemie. In juni vorig jaar bracht de Koninklijke Harmonie Deurne als alternatief in het kader van Deurne 1300 een openluchtoptreden met Esther Pierweijer en Oleg Lysensko en lokale talenten als Annelie Brinkhof en Joost Manders.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen