18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneOp zoek naar mooiste natuurkiekjes uit regio Deurne-Asten-Someren bij fotowedstrijd IVN

Op zoek naar mooiste natuurkiekjes uit regio Deurne-Asten-Someren bij fotowedstrijd IVN

Het IVN Asten-Someren houdt in verband met hun 60-jarig bestaan een fotowedstrijd voor inwoners van Deurne, Asten en Someren. Er mag van alles worden gefotografeerd, zolang het maar iets te maken heeft met het thema ‘klimaat, water, natuur en de mens’.

Die factoren zijn volgens het IVN onlosmakelijk met elkaar verbonden: “Het klimaat verandert en dat heeft invloed op onze natuur. Water speelt daarbij een centrale rol; het is onmisbaar voor het leven op aarde en de natuur. Maar het beschikbaar zijn van water is wisselend en de mens treft hiervoor maatregelen zoals bijvoorbeeld de reconstructie van het beekdal Aa en de Astense Aa.”

Winnende foto’s
Voor de fotowedstrijd kiest een jury van maart tot en met oktober elke maand de mooiste foto’s uit de inzendingen. Deze maandelijks winnende foto’s worden gepubliceerd op de website van van IVN Asten-Someren en daaruit kiest de jury de eindwinnaars. Elke deelnemer kan elke maand maximaal drie foto’s inzenden waarmee je meedingt naar de vermelding ‘beste foto van de maand’. Naast het publiceren van de foto’s, ontvangen de eindwinnaars een ook attentie.

Foto’s die deze maand gemaakt zijn, kun je nog tot en met 31 maart inzenden naar foto@ivnastensomeren.nl. Meer informatie over de fotowedstrijd vind je op ivnastensomeren.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen