24.2 C
Deurne
maandag 2 oktober 2023
Home- NeerkantNeerkantse Yara Kastelijn verlengt contract bij Plantur-Pura tot eind 2026

Neerkantse Yara Kastelijn verlengt contract bij Plantur-Pura tot eind 2026

De 25-jarige wielrenster Yara Kastelijn uit Neerkant heeft haar contract bij Plantur-Pura verlengd tot eind 2026. De komende vier jaar komt ze zowel op de weg als in het veld uit voor de ploeg die vanaf begin volgend jaar Fenix-Deceuninck gaat heten.

Kastelijn heeft een goed gevoel over haar toekomst bij de ploeg: “Ik ben echt ontzettend trots op deze verlenging. In dit team voel ik me erg thuis en voor mij persoonlijk is dat, samen met de uitstekende coaching, één van de sleutels tot succes.”

Mooie toekomst
Met Philip Roodhooft aan de leiding als teammanager zal de ploeg nog verder groeien, denkt Kastelijn: “Dit team heeft al zoveel voor mij betekend in mijn ontwikkeling en ik ben ervan overtuigd dat het einde nog niet is bereikt. Fenix-Deceuninck heeft een mooie toekomst voor zich en daar wilde ik absoluut deel van uitmaken.”

Tour de France
De Neerkantse begon op 8-jarige leeftijd met wielrennen bij RTC Buitenlust in Helmond. In de winter was ze actief op de crossfiets en combineerde, zoals ook vandaag de dag nog, beide disciplines. De grootste overwinning behaalde Kastelijn in 2019, toen ze het Europees Kampioenschap Veldrijden won. Dit jaar reed ze ook mee in de Tour de France Femmes waarbij ze eindigde als dertiende.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen