14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- DeurneNick Thijssen lijsttrekker PvdA Deurne

Nick Thijssen lijsttrekker PvdA Deurne

Nick Thijssen is maandagavond gekozen als lijsttrekker van PvdA Deurne voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Dat gebeurde tijdens de ledenvergadering van de partij bij de Cratosvrienden in Deurne. Thijssen werd unaniem benoemd tot lijsttrekker.

Thijssen (60) is sinds september 2014 raadslid en fractievoorzitter van PvdA Deurne. In het dagelijks leven is hij als bestuurssecretaris en manager staf werkzaam bij zorginstelling ORO. Daarnaast is hij maatschappelijk actief als voorzitter van de stichting zaalvoetbal Deurne. Thijssen woont in de Koolhof.

Nummer twee
Als nummer twee op de kandidatenlijst van PvdA Deurne werd Jerom Coppus (36) benoemd. Hij is jurist en bestuurskundige en werkzaam in Nijmegen. Sinds 2014 is hij voor de PvdA actief als burgercommissielid en voorzitter van de raadscommissie samenleving. In zijn vrije tijd is hij muzikaal actief als trompettist bij de Koninklijke Harmonie Deurne en de Hôsbengels en vervult hij diverse bestuursfuncties in Deurne en daarbuiten. Coppus woont in de Houtenhoek.

PvdA-voorzitter Driek Berkers: “Deze raadsperiode voeren we met één zetel constructieve oppositie in Deurne. Onze doelstelling is om de komende verkiezingen het zetelaantal minimaal te verdubbelen, zodat we verder kunnen bouwen aan een sterk en sociaal Deurne. Wij zijn ervan overtuigd dat de PvdA met Nick Thijssen en Jerom Coppus als aanvoerders van onze kieslijst een goede uitslag zal behalen volgend jaar maart.”

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen