11.4 C
Deurne
vrijdag 31 maart 2023
Home- DeurneNieuw jasje voor nieuwswebsite van DMG

Nieuw jasje voor nieuwswebsite van DMG

De nieuwswebsite van DMG heeft vanaf vandaag een nieuw jasje. Het laatste nieuws uit de regio Deurne wordt nu nog completer weergegeven met meer foto- en videocontent. Voor mobiele gebruikers is er een compacte versie van de website die het nieuws op je smartphone of tablet overzichtelijk weergeeft.

“De oude opzet van onze website was na vijf jaar wel aan vernieuwing toe. Deze voldeed prima aan de wensen die we destijds hadden maar de komende tijd willen we inzetten op meer videoreportages en ook meer aandacht geven aan specifieke onderwerpen of onderdelen van DMG zoals bijvoorbeeld onze radiozender. Daarnaast is de nieuwe website ook klaar voor de toekomst als het gaat om veiligheid”, legt voorzitter Iwan Gijsbers van de Deurne Media Groep uit.

Nieuwe medewerkers
De website van DMG wordt tot wel bijna 8.000 keer per dag bekeken en is daarmee dé nieuwswebsite van de regio Deurne. Ook de betrokkenheid via social media bij artikelen van DMG stijgt ver boven die van andere lokale nieuwsmedia in de buurt uit. “Dat succes willen we graag verder uitbouwen. We werken nu met een nog zeer kleine groep enthousiaste mensen die op vrijwillige basis het laatste nieuws verzamelen en verslaan. Nieuwe medewerkers voor de redactie zijn dus erg welkom om onze toekomstplannen tot uitvoer te brengen”, vertelt Gijsbers van DMG.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen