6 C
Deurne
woensdag 30 november 2022
Home- DeurneNieuwe digitale cursussen voor 50-plussers Seniorweb

Nieuwe digitale cursussen voor 50-plussers Seniorweb

Stichting SeniorWeb Deurne houdt zaterdag 7 september van 14.00 tot 16.00 uur een kennismakingsmiddag. Je kunt dan informatie krijgen over wat Seniorweb te bieden heeft aan cursussen en waar ze je mee kunnen helpen in de digitale wereld.

Seniorweb helpt 50-plussers met het gebruik van PC, laptop, tablet en smartphone. De cursussen worden niet langer in groepssessies aangeboden maar als privélessen op afspraak. Voor degenen die een inloopabonnement hebben, zijn er nu ook gratis online-cursussen met begeleiding.

Workshops

Het aantal workshops is verdubbeld en deze zijn voortaan ook voor niet-abonnees toegankelijk. Onderwerpen die worden behandeld lopen uiteen van hoe je je foto’s ordent op je telefoon, hoe werken Clouddiensten en wat kun je met Pinterest en Whatsapp?

Computer-APK

De gratis technische service voor abonnees is ook uitgebreid met de mogelijkheid om een computer-APK door Seniorweb uit te laten voeren. Dit is een onderhoudsbeurt waarbij onder meer overbodige en schadelijke programma’s worden verwijderd en het apparaat weer in topconditie wordt gebracht.

SeniorWeb Deurne is een stichting zonder winstoogmerk en wordt gerund door vrijwilligers. De kennismakingsmiddag vindt zaterdag 7 september van 14.00 tot 16.00 uur plaats in gebouw Asteffekan, Visser 27, Deurne. Meer informatie vind je op seniorwebdeurne.nl of mail naar info@seniorwebdeurne.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen