14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- NeerkantNieuwe heerser c.v. de Ulewappers Neerkant: Prins Lars d’n Uurste

Nieuwe heerser c.v. de Ulewappers Neerkant: Prins Lars d’n Uurste

Prins Lars d’n Uurste, ook wel bekend als Lars Slaats, is op zondagmiddag om 15.11 uur onthuld als nieuwe heerser van het Ulewappersrijk. Daarnaast werd tijdens het prinsenbal in Café-Zaal De Peet in Neerkant ook het jeugdprinsenpaar onthuld. Prins Lars gaat heersen met zijn lijfspreuk: ‘Tis goe dè we elkaar wir zien, zet ouw verstand op nul en gevuul op tien!’

De nieuwe heerser is er samen met zijn prinses helemaal klaar voor. “Lars en Nicole hebben, na een jaar achter het ei te hebben gestaan, heel veel zin in het 63e carnavalsseizoen van c.v. de Ulewappers”, meldt de vereniging uit Neerkant.

Neerkant-Zuid
Lars Slaats is een echte Nirkanter. Hij is 28 jaar en woont sinds januari 2019 samen met Nicole Jaspers. Nicole is 27 jaar en afkomstig uit Meijel of zoals de Ulewappers het noemen: Neerkant-Zuid. Ze hebben elkaar zo’n 7 jaar geleden leren kennen op een tentfeest in Ospel.

Brandweer
In het dagelijks leven werkt Lars op een forensische high & intensive care binnen een forensisch psychiatrisch centrum, dit is een crisisafdeling binnen een TBS-kliniek. Naast het werk in de zorg, is Lars betrokken binnen de brandweer van Neerkant. Nicole is werkzaam binnen de Alphega apotheek in Asten en Bakel. Hier werkt ze als apothekersassistente.

Sporten en ‘zeveren’
In de weekenden spreken ze graag af met vrienden of familie en gaan ze graag op stap. Daarnaast houdt Lars er van om veel ‘slap te zeveren’ en te sporten zoals voetballen en crossfit. Nicole gaat graag winkelen of een stukje wandelen.

Ongeschreven regel
Van carnaval vieren zijn ze zeker niet vies. Het is voor hen een feest waar ze altijd met veel plezier naar uitkijken; een week waarin ze de nodige uurtjes in diverse kroegen te vinden zijn. Met carnaval hebben ze dan ook één ongeschreven regel: het huis hoeft niet zo opgeruimd en gepoetst te worden zoals ze dat normaal zouden doen. Dat komt daarna wel weer.

Foto: c.v. de Ulewappers

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen