23.1 C
Deurne
donderdag 25 juli 2024
Home- DeurneNieuwe kledingsponsor en nieuw wedstrijdtenue voor SV Deurne

Nieuwe kledingsponsor en nieuw wedstrijdtenue voor SV Deurne

Voetbalclub SV Deurne heeft een nieuwe kledingsponsor gevonden;  het sportkledingbedrijf Stanno uit Deventer is komende vijf jaar kledingleverancier voor de blauwwitten. Na het faillissement van Masita moest de Deurnese club op zoek naar een andere leverancier van hun tenues.

“Middels een tenderprocedure onder meerdere verkooppunten en merken is de keuze uiteindelijk gevallen op Stanno, waarbij Sportpunt Deurne verantwoordelijk blijft voor de uitlevering van de kleding”, meldt het bestuur van SV Deurne.

Rust en duidelijkheid
Afgelopen week is in Deventer samen met Sportpunt Deurne het contract ondertekend met een looptijd tot en met het seizoen 2028-2029. “Naast het grote vertrouwen dat alle drie de partijen hierin richting elkaar uitspreken, creëert dit rust en duidelijkheid voor alle leden en bovendien wordt de continuïteit voor de komende jaren hiermee gewaarborgd”, aldus het bestuur van de Deurnese voetbalclub.

Stanno maakt onderdeel uit van de Deventrade Group: een Nederlands familiebedrijf uit Deventer dat al sinds 1985 bestaat. De kledingleverancier is een gerenommeerde speler in de sportwereld en is gespecialiseerd in ‘teamwear’.

Nieuw wedstrijdtenue
Het bestuur van SV Deurne is verheugd dat hun spelers het nieuwe seizoen met de eigentijdse kledinglijn van start kunnen gaan: “In Stanno hebben we een kwalitatief uitstekend merk gevonden, welk verbonden is aan tal van amateurclubs door heel Nederland en daarnaast is Stanno de officiële kledingpartner van onder andere Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk.”

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een nieuw wedstrijdtenue, waar SV Deurne pas in een later stadium meer over bekendmaakt. Op korte termijn start de club ook met een nieuwe webshop, zodat alle leden de mogelijkheid krijgen om zelfstandig de gewenste trainingskleding te kunnen bestellen. Deze wordt uitgeleverd via Sportpunt Deurne en Sportpunt Someren.

Foto: SV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen