17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneNieuwe mensen leren kennen met Business Speeddates bij Ondernemerscafé Deurne

Nieuwe mensen leren kennen met Business Speeddates bij Ondernemerscafé Deurne

Bij het Ondernemerscafé worden meestal een aantal tafelgasten uitgenodigd die worden geïnterviewd maar bij de editie van dinsdag 17 mei zijn alle bezoekers gast aan tafel. Hierbij staat het elkaar ontmoeten en leren van elkaar centraal in de vorm van Business Speeddates.

LINC, een netwerk voor ondernemers en ondernemende professionals uit Deurne en omstreken, neemt deze keer de organisatie van de bijeenkomst op zich. En zij gooien het roer helemaal om tijdens dit Ondernemerscafé.

Piet Kuijpers, bestuurslid bij LINC legt uit: “Bij LINC leggen we bij onze activiteiten de nadruk op ervaringen met elkaar delen en van elkaar leren. Dat interactieve willen we ook naar het ondernemerscafé brengen. We zien binnen onze club wat dat onze leden oplevert. Daar willen we ook ondernemers en ondernemende professionals uit Deurne die geen LINC-lid zijn, van laten proeven. Op een originele en toegankelijke manier, zoals je dat van LINC mag verwachten natuurlijk!”

De organisatie wil mensen elkaar laten ontmoeten en dichter bij elkaar brengen over verschillende generaties en branches heen. “Het belooft een bijzondere avond te worden. Sluit dus vooral aan”, geeft de organisatie aan.

Het Ondernemerscafé vindt dinsdag 17 mei om 21.00 uur plaats in café De Brouwer aan de Mark in Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen