28.6 C
Deurne
donderdag 11 augustus 2022
Home- DeurneNieuwe Mol van Deurne heeft meer deelnemers nodig en gaat anders mogelijk...

Nieuwe Mol van Deurne heeft meer deelnemers nodig en gaat anders mogelijk weer ondergronds

De nieuwe Mol van Deurne heeft bekend gemaakt dat hij of zij nog op zoek is naar meer deelnemers voor de editie van dit jaar. Er zijn nog minimaal acht teams nodig om het spel te kunnen spelen en daarom is er deze week nog de allerlaatste mogelijkheid om je in te schrijven.

“Aankomend weekend beslissen we of we door kunnen met de editie van 2022 of dat de Mol terug ondergronds zal moeten gaan”, laat de organisatie weten. Het complete spel duurt zes weken waarbij je gemiddeld twee opdrachten per week krijgt. Eén opdracht voor doordeweeks en eentje voor in het weekend. Bij een groot gedeelte van de opdrachten kun je zelf bepalen wanneer je deze wilt uitvoeren, zodat het makkelijk te combineren is met bijvoorbeeld werk of hobby’s.

Geldbedrag
Teams kunnen tijdens deze editie bij opdrachten ook echt tegen elkaar strijden om het spel zo nog spannender en levendiger te maken. Het team dat als eerste de identiteit van de Mol weet te achterhalen, wint een geldbedrag.

Hints bij DMG
Net als bij de eerste editie van de Mol van Deurne worden ook dit jaar muzikale hints door de Mol gegeven via DMG Radio. Hiermee kunnen deelnemers makkelijker achter de identiteit komen van de mysterieuze Mol. De hint is elke zaterdagochtend te horen om 11.30 uur in het programma Deurne Draait Door op DMG Radio.

Inschrijfformulier
Aanmelden voor de Mol van Deurne 2022 kan door een email te sturen naar demol.deurne@hotmail.com. Je ontvangt dan een inschrijfformulier, dat je invult en in een envelop stopt met 5 euro inschrijfgeld per persoon. Dit bedrag voeg je cash toe en op de envelop schrijf je je teamnaam. De gesloten envelop lever je vervolgens in bij het VVV-kantoor in Deurne, tijdens de reguliere openingstijden. Als je geen printer hebt, kun je bij het VVV kantoor een uitgeprinte versie krijgen van het inschrijfformulier.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen