12.3 C
Deurne
maandag 25 september 2023
Home- DeurneNieuwe naam en locatie voor Kuijpers Personal Training; ‘Gegroeid van bijbaantje tot...

Nieuwe naam en locatie voor Kuijpers Personal Training; ‘Gegroeid van bijbaantje tot serieuze business’

Kuijpers Personal Training opent zaterdag 22 april officieel de deuren van haar nieuwe locatie aan de Dr. Huub van Doorneweg 36a in Deurne en houdt een open dag. Tegelijkertijd met de verhuizing introduceert de sportschool voor personal training, small group training en CrossFit ook meteen haar nieuwe naam: IMFORCE.

In de afgelopen vijf jaar is er veel veranderd in het leven van eigenaar Piet Kuijpers. “Het is allemaal begonnen toen ik nog werkte bij Defensie en daarnaast in de avonduren en weekenden werkte als personal trainer. Dat groeide uit tot Kuijpers Personal Training aan de Felix Timmermansstraat”, vertelt Piet.

Grote hal
Op die locatie begon het de laatste tijd wat krapjes te worden voor de plannen van de ondernemer. “Het huurcontract liep af en voor uitbreiding was daar geen plaats. Dus ik ging eens rondvragen in mijn netwerk en zo kwam ik uit bij de locatie aan de Dr. Huub van Doorneweg. Eigenlijk was het de bedoeling om over een jaar of drie verder uit te breiden maar deze nieuwe plek sluit zo goed aan op de ideeën die ik voor mijn bedrijf heb, dat ik deze kans niet kon laten liggen. Naast mooie ruimtes voor personal training en small group training, zit er namelijk een grote hal bij”, vertelt Kuijpers.

Enthousiast
Na enkele maanden klussen, verhuisden Kuijpers en zijn team begin april naar hun nieuwe pand. Piet Kuijpers is net zo tevreden over de nieuwe locatie als zijn klanten: “We hebben daar nu een paar weken met onze leden proefgedraaid. Zij zijn gelukkig net zo enthousiast als wij, dat is toch altijd even spannend.”

CrossFitbox
Op de nieuwe stek opent Kuijpers ook een officiële CrossFitbox: “De allereerste in Deurne, daar ben ik echt wel trots op.” CrossFit is een fitnessvorm die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één training. “Het is over komen waaien uit de Verenigde Staten. Je werkt zowel aan kracht als conditie. Superafwisselend en geschikt voor iedereen. In tegenstelling tot andere trainingen werk je niet met een vast schema, maar is het voor de deelnemers elke keer een verrassing wat er precies gaat gebeuren”, legt Piet Kuijpers uit.

‘Samen knallen!’
Voor de CrossFitbox heeft IMFORCE van Kuijpers gecertificeerde trainers in huis. “Een oud-collega maakte me een paar jaar geleden al nieuwsgierig naar CrossFit. Ik ben het zelf gaan ervaren en werd enorm enthousiast. Naast dat CrossFit echt voor iedereen geschikt is, vind ik het fantastisch dat er zoveel aandacht is voor het groepsgevoel. Samen knallen! Dat gevoel wil ik in onze CrossFit box ook echt creëren”, vertelt Piet enthousiast.

Nieuwe naam
De ondernemer opereerde voorheen onder de naam Kuijpers Personal Training, maar net als de oude ruimte is zijn bedrijf de oude naam ook ontgroeid. “Toen ik nog als freelancer in mijn eentje werkte en me ging inschrijven bij de Kamer van Koophandel was er niks mis met ‘Kuijpers Personal Training’. Ondertussen ben ik niet meer alleen en heb ik personeel, dus was de verhuizing ook het ideale moment om na te denken over een nieuwe bedrijfsnaam”, zegt Kuijpers.

Berenklauw
De vernieuwde uitstraling van het bedrijf werd aangepakt door een branding-bedrijf dat met twee voorstellen kwam. Daar had Piet al snel een keuze in gemaakt: “Het ene idee sprak me enorm aan omdat het ook een stukje van mijn voorgeschiedenis bevat. In het nieuwe logo van IMFORCE is een berenklauw verwerkt, die verwijst naar mijn verleden als militair bij de Charlie ‘Beren’ Compagnie. De nieuwe naam IMFORCE is een combinatie van ‘Improve’ en ‘Force’. Twee elementen die veelvuldig aan de orde komen in de trainingen die we geven.”

Mijlpaal
Plannen voor de toekomst heeft Kuijpers nog genoeg, maar voor nu wil hij eerst genieten van deze nieuwe mijlpaal. “Ondernemers kunnen net als sporters niet continu pieken”, lacht hij. “Onze basis is en blijft dat we op een persoonlijke manier werken aan gezondheid. Individueel en in kleine groepen. Met aandacht voor sport, voeding en mindset. Vanuit daar bouwen we verder. Mijn team en ik zijn echt supertrots op wat er nu staat. We willen onze nieuwe locatie aan Dr. Huub van Doorneweg 36a in Deurne dan ook graag aan iedereen laten zien. Kom dus vooral gezellig langs om een kijkje te nemen!”

De open dag bij IMFORCE vindt plaats op zaterdag 22 april van 13.00 tot 16.00 uur aan de Dr. Huub van Doorneweg 36a in Deurne. Voor de kinderen is er een springkussen en Spijs van Gijs zorgt tijdens de grand opening voor een drankje.

Foto: Rox Branding

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen