10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneOldtimerclub Deurne start nieuw seizoen met Paasrit

Oldtimerclub Deurne start nieuw seizoen met Paasrit

De ‘Deurnese Oldtimerclub’ verzorgt weer een toertocht. Deze vindt plaats op Tweede Paasdag, maandag 18 april. Deelnemers kunnen zich vanaf 10.30 uur inschrijven bij Gastrobar ‘Jut en Jul’, voorheen Plein Vijf.

Om 12.00 uur wordt er vanaf de Markt vertrokken voor een tocht van ongeveer 100 kilometer die naar het noorden leidt. Tussen 13.00 en 15.00 uur kan er een tussenstop worden gemaakt. Ook nu is er weer een quiz tijdens de rit, de prijsuitreiking hiervan is om 17.00 uur bij ‘Jut en Jul Gastrobar’.

Oldtimer
In een oldtimer dienen minimaal twee personen naast elkaar te kunnen zitten en het voertuig moet minimaal op vier wielen te staan. Alleen auto’s die 25 jaar of ouder zijn mogen meedoen; dus bouwjaar tot en met 1997.

DOC
Het huidige bestuur van DOC bestaat uit vier personen; Rien Crooymans, Hein Munsters en Gerda en Mark Megens. Leon Hanssen. Naast de bestuursleden is er op de dag van de rit nog een aantal vrijwilligers die meehelpen bij het parkeren, het verzorgen van de tussenstop en het maken van foto’s. Meer informatie over DOC vind je op de website.

Foto: DOC

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen