2.6 C
Deurne
maandag 5 december 2022
Home- DeurneÖmer Kaya blijft in nieuwe seizoen trainer bij ZSV

Ömer Kaya blijft in nieuwe seizoen trainer bij ZSV

De huidige trainer van ZSV, Ömer Kaya zal ook in het nieuwe seizoen leiding geven aan het eerste team van de voetbalclub. Vorig periode behaalde het elftal van ZSV onder leiding van Kaya een tweede plaats in de eerste klasse D.

De club heeft veel vertrouwen in Kaya die in juni nog werd uitgeroepen tot coach van het jaar bij het ED Amateurvoetbalgala. Hij wordt bij ZSV geprezen voor zijn positieve manier van coachen en grote betrokkenheid bij de club. Het bestuur en de technische commissie van ZSV zijn blij dat de succesvolle samenwerking met Ömer Kaya voor een jaar wordt verlengd: “Hij geeft spelers veel vertrouwen, toont zich een echte teamplayer in de technische staf en heeft voor vrijwilligers, supporters en leden altijd aandacht en interesse.”

Vorig seizoen bracht Kaya ZSV naar een tweede plek in de eerste klasse D en strandden ze in de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse. Op dit moment staat ZSV op de tweede plek in 1D en zondag spelen ze uit tegen koploper Chevremont uit Kerkrade.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen