-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- ZeilbergÖmer Kaya en Marcel Rooijmans stoppen als trainers bij ZSV

Ömer Kaya en Marcel Rooijmans stoppen als trainers bij ZSV

Aan het einde van dit seizoen stopt Ömer Kaya als trainer van het eerste team van ZSV. Ook Marcel Rooijmans, trainer van ZSV 2 stopt na zijn vierde seizoen bij de Zeilbergse club. De twee trainers hebben in goed overleg met ZSV besloten de samenwerking te beëindigen. Beiden kijken positief terug op hun tijd in de Zeilberg.

“Hoewel we het vanuit ZSV heel jammer vinden, respecteren we de keuze van beide trainers. Ook spelers, begeleiding, vrijwilligers en supporters van de club zijn altijd positief en vol lof geweest over de manier waarop Ömer Kaya zijn trainersrol vervult en hij is geliefd binnen de hele club”, laat het bestuur weten.

Coach van het jaar
Kaya is bezig aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer bij ZSV en wist met het eerste elftal in seizoen 2018-2019 een tweede plaats te behalen bij het kampioenschap in de 1ste klasse D. Ömer Kaya werd toen ook uitgeroepen tot coach van het jaar bij het ED.

Werk en gezin
Trainer Marcel Rooijmans van ZSV 2 heeft door veranderende omstandigheden wat betreft werk en gezin er voor gekozen om na dit seizoen te stoppen bij de voetbalvereniging. In het eerste seizoen behaalde ZSV 2 onder leiding van Rooijmans een tweede plaats in de Reserve-Hoofdklasse en op dit moment bezet ZSV 2 na zes gespeelde wedstrijden de eerste plaats in die klasse.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen