11.6 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneOndernemerscafé Deurne maakt kennis met nieuwe burgemeester

Ondernemerscafé Deurne maakt kennis met nieuwe burgemeester

Na twee geschrapte edities gaat het Ondernemerscafé Deurne dinsdag 20 april op zoek naar inspirerende verhalen in deze moeilijke tijd met een nieuwe online editie van het Ondernemerscafé.

Niels Crooijmans gaat deze avond kennismaken met Greet Buter, burgemeester van Deurne. Daarnaast zoeken de presentatoren Jan van den Heuvel, Dennis van der Meijden en Frans Fransen een aantal Deurnese ondernemers op, om in gesprek te gaan over actuele kwesties en de impact van de lockdown. Hierbij komen Nicolle Schreurs (Dwarz), Carin van Will (Clouds), Marleen en Leon van der Steijn (LEUK), Carlo Bankers (Horizon motor reizen) en Ruud Berkers (Marel Poultry) hierbij aan het woord.

Live
Dit ondernemerscafé zal live worden uitgezonden (zonder publiek) op dinsdag 20 april om 21.00 uur en is via de website te volgen. Ondernemerscafé Deurne heeft een open karakter; dus ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne – van grote bedrijven tot de detailhandel – bezighoudt.

Foto’s – Ondernemerscafé Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen