12.7 C
Deurne
donderdag 30 maart 2023
Home- DeurneOndernemerscafé Deurne over ontwikkelingen Green Valley Estate en lokale belangenverenigingen

Ondernemerscafé Deurne over ontwikkelingen Green Valley Estate en lokale belangenverenigingen

Presentatoren Jan van den Heuvel en Niels Crooijmans ontvangen dinsdag 19 oktober in een nieuwe editie van het Ondernemerscafé Deurne onder meer Frank Laenen van Green Valley Estate.

Laenen zal de bezoekers van het café bijpraten over wat er ondertussen allemaal is gebeurd op het 16 hectare grote terrein bij het Zandbos dat aangekocht is door de familie van den Eijnden en over het Sneakpeek-weekend dat binnenkort plaatsvindt bij Green Valley Estate.

Belangverenigingen
Daarnaast nemen een aantal woordvoerders van verschillende lokale belangverenigingen plaats aan de interview-tafel. Hans van den Akker en Mirjam van Asten van Parkmanagement Deurne, Twan van Doorne van Ondernemend Deurne, Mario Berkers van ZLTO en Wil Olde Hampsink van Centrum management komen toelichten wat de organisaties doen voor hun achterban.

Sneakpeek-weekend
De officiële opening van Green Valley Estate zal pas in het voorjaar van 2022 plaatsvinden maar binnenkort kun je toch al een kijkje nemen op het terrein aan de Bruggenseweg in Deurne. Zaterdag 23 en zondag 24 oktober zijn bezoekers welkom en worden er verschillende demonstraties gehouden in de springhal. Door EquInnoLab worden hier hartslagmetingen gedaan bij ruiters die mee hebben gedaan aan een speciale winactie. Het landelijke innovatiecentrum voor de paardensport EquInnoLab is een van de partners van Green Valley Estate die zich al heeft gevestigd op het terrein. Verder zijn er tijdens het Sneakpeek-weekend rondleidingen op het terrein en is er een ‘Land van de Peelmarkt’.

Naast de interviews met de gasten aan de tafel is er in deze aflevering van het Ondernemerscafé Deurne een nieuwsoverzicht van de afgelopen maand door Dennis van der Meijden en het gesprek aan de bar waarbij Frans Fransen een bezoeker aan de tand voelt. Het Ondernemerscafé vindt dinsdag 19 oktober plaats in café De Brouwer aan de Markt in Deurne en start om 21.00 uur. De entree is gratis.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen