13.8 C
Deurne
dinsdag 21 maart 2023
Home- DeurneOntknoping DMG Carnavalskraker 2020 zaterdag op radio

Ontknoping DMG Carnavalskraker 2020 zaterdag op radio

Wie is de winnaar van de DMG Carnavalskraker 2020? Het antwoord op die vraag wordt zaterdagmiddag tussen 13.00 en 14.00 uur onthuld op DMG radio.

DMG houdt elk jaar een liedjescompetitie, met als voornaamste doel om lokale carnavalsmuziek een podium te bieden. De afgelopen weken kon via een online poll door het publiek gestemd worden op de elf inzendingen. Er is in totaal door ruim 5.000 mensen gestemd. “Dat geeft aan dat de DMG Carnavalskraker enorm leeft in de gemeente Deurne”, aldus juryvoorzitter Frank Aarts.

Bekendmaking
De top drie is zaterdag te gast in LunchTim tussen 13.00 en 14.00 uur. Dan wordt de winnaar van de DMG Carnavalskraker 2020 bekendgemaakt. Presentator Tim van der Weerden telt vanaf 13.11 uur samen met de jury af van elf naar één. Ook worden alle inzendingen, in volgorde van eindstand, nogmaals gedraaid.

Optreden
De winnaar geeft na afloop van de bekendmaking, net als de rest van de top drie, een optreden op de Markt in Deurne tijdens de sleuteloverdracht. Ook wint de nummer één een professionele studio-opname bij Trypoul Recording Studios in Neerkant. De complete top drie mag een videoclip opnemen bij DMG.

Foto: Kevin Senders

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen