4.5 C
Deurne
zaterdag 24 februari 2024
Home- DeurneOok Koninklijke onderscheiding voor Erik Verbeek

Ook Koninklijke onderscheiding voor Erik Verbeek

Op zaterdagavond 1 september kreeg Erik Verbeek uit handen van burgemeester Hilko Mak een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. Het betreft de titel ‘Lid in de Orde van Oranje-Nassau’. De uitreiking vindt plaats tijdens de jubileumavond van volleybalvereniging Livoc in Liessel.

Vanaf 1977 zet Eric Verbeek zich in voor volleybalvereniging Livoc in Liessel. Hij is ruim 48 jaar lid en ruim 25 jaar bestuurslid geweest in diverse functies. Hij was voorzitter, vicevoorzitter, secretaris en penningmeester.

Scheidsrechter
Daarnaast is hij al meer dan veertig jaar wekelijks actief als scheidsrechter en maakt hij deel uit van de commissie arbitrage. Vanuit deze functie is hij verantwoordelijk voor alles wat met de diverse competities te maken heeft. Ook organiseert hij de opleiding tot scheidsrechter en onderhoudt hij de contacten met de volleybalbond.

Trainer
Ook was hij meer dan 15 jaar actief als trainer van zowel de damesrecreanten als herenrecreanten en was hij jaarlijks als vrijwilliger tijdens de Pinksterdagen actief bij het Plekkerstoernooi.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen