7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneOok niet-leden ontdekken open avonden van Schaakvereniging Deurne

Ook niet-leden ontdekken open avonden van Schaakvereniging Deurne

Schaakvereniging Deurne houdt donderdag 29 februari hun derde open schaakavond in wijkcentrum de Houten Hoek in Deurne. Aan de wedstrijden waar een groeiende interesse voor blijkt te zijn, kunnen spelers van alle niveaus deelnemen.

“Het succes van deze open schaakavonden blijkt wel uit het feit dat er voor deze avond al vijf aanmeldingen zijn van schaakenthousiasten die geen lid zijn van onze vereniging”, vertelt secretaris Kees van Hooidonk van de Deurnese schaakclub.

De wedstrijden zijn bedoeld voor iedere schaker die weleens bij een schaakvereniging een partij had willen spelen, maar voor wie het er nooit van is gekomen. “Voor die mensen is dit een uitgelezen kans”, zegt Van Hooidonk. “Het is wel noodzakelijk dat de schaker de schaakkunst al machtig is. Het niveau is daarbij niet van belang. Zowel beginners als meer gevorderden zijn welkom. Bij de indeling wordt rekening gehouden met de mate waarin de gastschaker de schaakkunst machtig is.”

Voor de planning en indeling is aanmelding vooraf nodig. Dit kan door een email te sturen naar secretaris@schaakverenigingdeurne.nl. De open avond vindt plaats op donderdag 29 februari en begint om 20.15 uur in wijkcentrum de Houten Hoek aan de Haydnstraat 30 in Deurne. Deelname aan de wedstrijden is gratis. Ook op 18 april en 2 mei vinden er nog twee open schaakavonden plaats bij de Deurnese vereniging. Meer informatie vind je op schaakverenigingdeurne.nl.

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen