5.5 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneOpbouw Royal Music Night in volle gang

Opbouw Royal Music Night in volle gang

Wie dinsdag over de Markt in Deurne is gekomen zal het al zijn opgevallen: de opbouw voor The Royal Music Night 2019 is in volle gang. Vrijdagavond treden tijdens Koningsnacht onder meer Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts op.

Achtste grote editie
Oranjevereniging Deurne houdt elk jaar op Koningsnacht The Royal Music Night. Het ene jaar is er een speciale avond voor 55-plussers met lokale artiesten in het Cultuurcentrum, het andere jaar is de Markt het toneel van de grote editie met landelijke artiesten. Dit jaar is het de beurt aan de achtste grote editie. Het muziekspektakel is gratis toegankelijk en vindt op 26 april plaats vanaf 20.30 uur op de Markt in Deurne.

Lokale en regionale muzikanten
Naast hoofdartiesten Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts treden er op Koningsnacht op de Markt in Deurne ook meerdere lokale en regionale muzikanten op. Dit jaar leveren onder meer de Vlierdense Bruce Springsteen (Robert Philippi), Marloes Kooter en The Vocalettes een bijdrage aan The Royal Music Night. Alle artiesten worden begeleid door de Koninklijke Harmonie Deurne en een speciaal samengesteld combo, onder leiding van dirigent Martien Maas. Het voorprogramma bestaat uit de lokale talenten Sem Rooijakkers, Twan Dirks & Vera Keijsers, NICCI NOVA en Fuse.

Foto’s: Martien van Dam

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen