13.3 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- DeurneTrijntje Oosterhuis en Frans Duijts hoofdartiesten Royal Music Night 2019

Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts hoofdartiesten Royal Music Night 2019

Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts zijn de hoofdartiesten van The Royal Music Night 2019 op vrijdag 26 april. Dat heeft Oranjevereniging-voorzitter Jan van den Heuvel zaterdagochtend bekendgemaakt in Deurne Draait Door op DMG radio.

‘Erg mooi’
Jan van den Heuvel: “Erg mooi dat we Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts dit jaar hebben kunnen vastleggen. Het is altijd heel lastig om zo’n artiesten naar Deurne te krijgen, omdat ze een bomvolle agenda hebben.” Trijntje Oosterhuis brak door met de formatie Total Touch, was coach bij The Voice of Holland, vertegenwoordigde Nederland in 2015 bij het Songfestival en maakte deel uit van de Ladies of Soul. Sinds 2019 is ze jurylid bij het programma DanceSing. Frans Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator. Inmiddels heeft Duijts al meerdere hits op zijn naam staan. In 2010 en 2015 was hij deelnemer aan het muzikale televisieprogramma De beste zangers van Nederland.

Luister hier de bekendmaking op DMG radio terug:

Achtste grote editie
Oranjevereniging Deurne houdt elk jaar op Koningsnacht The Royal Music Night. Het ene jaar is er een speciale avond voor 55-plussers met lokale artiesten in het Cultuurcentrum, het andere jaar is de Markt het toneel van de grote editie met landelijke artiesten. Dit jaar is het de beurt aan de achtste grote editie. Het muziekspektakel is gratis toegankelijk en vindt op 26 april plaats vanaf 20.00 uur op de Markt in Deurne.

Lokale en regionale muzikanten
Naast hoofdartiesten Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts treden er op Koningsnacht op de Markt in Deurne ook meerdere lokale en regionale muzikanten op. Dit jaar leveren onder meer de Vlierdense Bruce Springsteen (Robert Philippi), Marloes Kooter en The Vocalettes een bijdrage aan The Royal Music Night. Alle artiesten worden begeleid door de Koninklijke Harmonie Deurne en een speciaal samengesteld combo, onder leiding van dirigent Martien Maas.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen