5.4 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- DeurneLokale talenten in voorprogramma Royal Music Night

Lokale talenten in voorprogramma Royal Music Night

Sem Rooijakkers, Twan Dirks & Vera Keijsers, NICCI NOVA en Fuse spelen op 26 april in het voorprogramma van The Royal Music Night op de Markt in Deurne. Traditiegetrouw treden er op Koningsnacht voorafgaand aan het hoofdprogramma lokale talenten op.

Zeker geen onbekenden
De lokale talenten uit het voorprogramma zijn zeker geen onbekenden in Deurne en omgeving. Sem Rooijakkers speelde al twee keer op FriDMGlive, was te zien bij The Voice Of Holland en is bekend als zangeres van de band Black Cadillac. Twan Dirks en Vera Keijsers hebben een gemeenschappelijke liefde: het spelen van toetsen. Met verschillende projecten en solo hebben ze beiden al veel zalen platgespeeld. Nu bundelen zij hun krachten. NICCI NOVA (Nicole van Hoof) studeert aan de Rockacademie en liet al regelmatig in opTIMaal op DMG radio horen wat zij in huis heeft. Fuse (band rondom Nina & Nina) maakte veel indruk op FriDMGlive 2018.

Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts
Oranjevereniging-voorzitter Jan van den Heuvel maakte in januari op DMG radio al bekend dat Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts dit jaar de hoofdartiesten zijn. Ook in het hoofdprogramma is genoeg ruimte voor lokale muzikanten met onder meer Robert Philippi, Marloes Kooter en The Vocalettes. Alle artiesten worden begeleid door de Koninklijke Harmonie Deurne en een speciaal samengesteld combo, onder leiding van dirigent Martien Maas. Dit jaar is het de beurt aan de achtste grote editie van The Royal Music Night. Het muziekspektakel is gratis toegankelijk en vindt op 26 april plaats vanaf 20.00 uur op de Markt in Deurne.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen